Saturday, October 17, 2009

  1. video "SAPA KATA BUDAK KECIK CAM CILI PADI TAK BERANI SEHATI BERDANSA NGAN ORANG TUA..?o.k la,..sebenar nye masa ni .dania baru berumur 3 tayun..,bayangkan masa tu..sapa pun tak suruh dia naik atas pentas..untuk berdansa bersama pak nil..tapi disebabkan..dania suka sangat kat pak nil dalam racangan "mcm-mcm aznil tu yang buat dia berani untuk jumpa ppak nil kat atas pentas..bukan dia saja yang naik menari kat atas tu.,kalau tak silap teratai ade 10 hingga 15 kanak-kanak lain yang turut serta dalam tarian mcm-mcm aznil..
  2. Tapi kalau dah ramai sangat boleh jadi pening pak nil dibuatnye..
  3. tapi pemenangnye adelah si "kicap ni"(pak nil panggil dia)..sebenarnye "icha"tapi dia ingat "kicap..kicap pun kicap la..janji menang,
  4. o.k la nanti kalau ade video baru teratai story lagi k..

Thursday, October 15, 2009

"Ape kata,..Kita di blog teratai ni kita cite pasal resepi yg wajip dalam setiap family..nak"

".teratai ni kalau pegi kedai buku mesti nak cari buku resepi,...

kadang-kadang kalau sampai je kat sana boleh sampai 2 jam,.punya la leka membelik tu dan ini..

rambang mata di buatnye,...

o.k,kalau sapa-sapa ade resepi kuih atau..lauk pauk sedap..mari kita syer dalam laman sembang..k..

"oh lupa la plak..gambar kat sebelah ni..

namanye "Chiken Chop Teratai Madu"..kalau nak resepi nanti teratai kasi..makanan ni la buat kan teratai menjadi "Top 12 dlm pencarian selebriti susu ideal"..nanti kalau ade masa teratai akan letak gambar masakan yang telah bejaya kemenara gading..ariyoss,